Latest news

 • 16 fotó, ami megmutatja, hogy milyen trükköket alkalmaznak az emberek azért, hogy menőnek tűnjenek a közösségi oldalakon
  in

  16 fotó, ami megmutatja, hogy milyen trükköket alkalmaznak az emberek azért, hogy menőnek tűnjenek a közösségi oldalakon  LIKED.HU


  Minden nap nézegetjük mások fényképeit a közösségi oldalakon, és közben azon csodálkozunk, hogy milyen jó életet élnek. Minden nap látjuk, hogy valaki új autót vett, új házat vásárolt vagy esetleg felújítja a régit, és a nagy lenyűgözések közepette meg sem fordul a fejünkben, hogy talán nem minden igaz abból, amit látunk. Különösen igaz ez az Instagram világára, ahol az influenszerek és önjelölt celebek bármire képesek egy-két kedvelésért.


 • Tények Dél-Koreáról, amik meghökkentenek
  in

  Tények Dél-Koreáról, amik meghökkentenek  LIKED.HU


  2021-ben Dél-Korea szerezte meg az első helyet a világ leginnovatívabb országainak listáján, olyan országokat maga mögé utasítva, mint Szingapúr, Japán vagy éppen Svájc. A Dél-Koreába látogató turisták és az ide költöző emberek számára egyaránt azonnal világossá válik, hogy ez az ország tele van meglepetéssel, és a különleges kultúrájuk néha fel sem fogható egyszerű, európai ésszel.


 • Az idő repül, de vannak dolgok, amik soha nem változnak, és ez a 15 fotó most bebizonyítja
  in

  Az idő repül, de vannak dolgok, amik soha nem változnak, és ez a 15 fotó most bebizonyítja  LIKED.HU


  Albert Einstein relativitáselmélete szerint az idő gyorsabban telik az arcunknál, mint a lábunknál. Igen, az idő egy egészen észbontó jelenség és sajnos vagy nem sajnos, de elkerülhetetlen. Úgy tűnik azonban, hogy vannak olyan dolgok, amik ennek ellenére sosem változnak, mindegy, mennyi év telik el.


 • Ezek a fotók egyszerre mutatják be a természet csodálatraméltó és kissé rémisztő oldalát
  in

  Ezek a fotók egyszerre mutatják be a természet csodálatraméltó és kissé rémisztő oldalát  LIKED.HU


  Miközben az ember azt hiszi, hogy ő bolygó ura, addig az anyatermészet csak csendben kuncog a világ minden állatával, növényével és természeti jelenségével közösen. Amint azonban a természet megvillantja félelmetes erejét, az emberek azonnal elbizonytalanodnak. Hamar kiderül ugyanis ilyenkor, hogy teljesen védtelenek vagyunk a természet erői ellen.


 • 16 fotó, ami egy másodperc alatt elmagyarázza, amit órákon keresztül tanultunk az iskolában
  in

  16 fotó, ami egy másodperc alatt elmagyarázza, amit órákon keresztül tanultunk az iskolában  LIKED.HU


  Fizika, kémia, biológia – mindezt az iskolában olyan vastag tankönyvekből mutattuk, melyek nem mindig a legérdekesebb módon adták át nekünk az információkat. A körülöttünk lévő világban azonban remek illusztrációkat találhatunk, melyek úgy mutatják be a különféle dolgokat, ahogyan a tankönyveink sosem voltak képesek.